Stemmen voor Veronica’s 80′s Top 880

Lijstjes op de radio staan bijna garant voor goede luistercijfers, dus waarom zou je daar mee stoppen? Radio Veronica gaat ook in 2008 vrolijk verder met het samenstellen en uitzenden van speciale muzieklijsten. Eind maart is het tijd voor 'Veronica's 80's Top 880'. Van maandag 24 tot en met zaterdag 29 maart 2008 is de lijst te horen op Veronica en het stemmen op de platen kan vanaf vandaag, maandag 25 februari.

Via RadioVeronica.nl kunnen liefhebbers van de muziek uit de jaren tachtig hun stem uitbrengen nummers als 'Don't Stand So Close To Me' van The Police, 'Jeanny' van Falco, 'Born In The USA' van Bruce Springsteen of 'Holiday' van Madonna.

De '80's Top 880' was de afgelopen jaren een aangelegenheid voor de Ierse band U2. In de editie van 2007 stond U2 op nummer één met de plaat 'With Or Without You' en het jaar daarvoor werd 'Sunday Bloody Sunday' verkozen tot het beste jaren tachtig nummer.

Grote kans dat de groep van Bono dit jaar opnieuw bovenaan de lijst met 880 jaren tachtig hits staat. Stemmen op de nummers voor de lijst kan tot en met 17 maart aanstaande.

Zie ook:
- DJ's Veronica scoren met 'Joran van der Sloot Heeft Een Boot'
- Radio Veronica gaat après skiën deze winter

Lees ook:80′s Top 880 deze week op Radio Veronica
Lees ook:Golden Earring wint award voor ‘When The Lady Smiles’
Lees ook:Stembussen voor Veronica’s Top 590 open
Lees ook:80′s Top 880 op Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s Top 1000 Allertijden (2008) van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>