DJ’s Veronica scoren met ‘Joran van der Sloot Heeft Een Boot’

Joran van der SlootDe voorbankgesprekken van Joran van der Sloot, die vorige week zondag te zien waren bij Peter R. de Vries, hebben een hele hype gecreëerd. Elk gesprek lijkt te beginnen met "swa" en ook het woord "conjo" komt steeds terug. Via de sms worden grappen uitgehaald en ook DJ Sven van Radio Veronica heeft een grap uitgehaald. Op de melodie van 'Boten Anna' van Basshunter maakte hij 'Joran Heeft Een Boot'. En het begint een hit te worden!

Update: Joran de Song deel 2, daar is ie dan! 

Na Basshunter zelf, de Gebroeders Ko en Mental Theo, lijkt nu ook DJ Sven te scoren met de aanstekelijke melodie van 'Boten Anna'. De dj van Radio Veronica die in 1986 een wereldwijde hit scoorde met de 'Holiday Rap', maakte samen met Juri Verstappen een parodie op het 'botennummer' met teksten die verwijzen naar de Holloway-zaak en uitspraken die Joran van der Sloot voor de verborgen camera deed in het programma van Peter R. de Vries.

De tekst van het nummer begint als volgt:
"Mijn naam is Sloot, mijn naam is Joran, Joran van der Sloot. En mijn vriend die heeft een hele mooie boot, daarmee varen wij op Arubaanse zee. En dan neem ik af en toe wel iemand mee."  

Het hele nummer (circa één minuut) is te downloaden via de website van Radio Veronica. Volgens schattingen van De Telegraaf is het nummer al meer dan 180.000 keer gedownload. De krant baseert zich op eigen cijfers, via hun website is de parodie al 120.000 maal van het net gehaald en van de site van hun dochteronderneming GeenStijl.nl ook al 60.000 keer. Radio Veronica laat in het midden hoe vaak het nummer is gedownload, maar zeker is dat het alle downloadrecords heeft verbroken.

Helaas hebben DJ Sven en Juri Verstappen het nummer niet officieel als download of als single uitgebracht. Met deze hoge aantallen downloads zou het nummer weken lang op nummer één staan. Overigens is ook de muziek die Peter R. de Vries in zijn uitzending van 3 februari gebruikte erg populair. Platenmaatschappij Universial Music is verrast door de plotselinge vraag naar het nummer 'Exit' van hun artiest U2. De overige nummers die ook in populariteit zijn gestegen, zijn 'Exit Music' van Radiohead en 'Sqare One' van Coldplay.

De Joran-uitzending van misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft echt een enorm grote invloed gehad. Ik ben de afgelopen week ook nog niemand tegengekomen die de uitzending niet heeft gezien. En met dit mooie lenteweer lijkt het alsof we de eerste zomerhit al te pakken hebben: Joran Heeft Een Boot.

Meer over Radio Veronica:
- Radioactive.blog.nl/radio-veronica

Lees ook:Joran deel 2: welke dj is de eerste?
Lees ook:Joran de Song deel 2, daar is ie dan!
Lees ook:Joran van der Sloot begint illegale coffeeshop
Lees ook:Overzicht februari 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:Radioactive headlines week 7: Joran van der Sloot en Valentijn

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “DJ’s Veronica scoren met ‘Joran van der Sloot Heeft Een Boot’

 1. Jessie

  Wenne gek zeg !!

  haha

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Interview met DJ Sven, eendagsvlieg in een wespennest | Radioactive

 3. Sendyxyz

  In ieder geval,hij die hele scenario verzonnen heeft, heeft dat met smaak gemaakt..! Jij moet weten hoe moet je geld van de boel afpikken..? Een grote TV magnaat weet business maken en hij doet dat perfect..? Wat wil ik hiermee te zeggen..? Misschien dat ik weet ietsje meer dan gewone sterfelijke..???

    /   Reply  / 
 4. Dero Aziz Swint

  Ik zou zeer graag, binnenkort in kontact willen komen met Joran,en die tijd komt wel…,en weet zeker dat er na mijn kontact geen verdere bijzonderheden worden vermeld ,Joran is voor mij en vele andere met mij,undercover, na mijn ( onze ) ontmoeting weet niemand waar joran is…
  Ik weet nu al… waar Joran gaat verblijven…
  Tussen houten plankjes op / in de regio Veluwe.
  Vanuit Peru desnoods komt info binnen,desnoods afwachten wij 15/of 20 jaar.Vermoeden = 10 jaar !

    /   Reply  / 
  1. lia

   Hoi Derco

   Fijn dat ik je gevonden heb .
   waar zit je toch .niet op de veluwen denk ik .

   gr Lia en Piet Breda

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>