Lijstenparade KXradio: de luisteraar mag het zeggen

Mijn voorliefde van KXradio steek ik niet snel onder stoelen of banken, de zender is namelijk echt anders dan de bekende radiostations. Bij KX is er één format en dat is dat er geen format is. Alle makers krijgen de grootste vrijheid om radio te maken. Alles voor de muziek, of beter verpakt in de van Alfred Lagarde geleende zin: For the love of music. En dan nu: de liefde van de luisteraar.

Donderdag 7 februari 2008 komt KXradio namelijk met een nieuw programma: de KX Lijstenparade. Een uur lang bepaalt een luisteraar wat er op KX te horen is. De vijf favoriete plaatjes voor tijdens het koken horen, de tien allerbeste soulsongs allertijden? De negen allerbeste nineties-hits? De KX-muziekliefhebber kan nu zijn/haar eigen lijstje met favoriete nummers samenstellen.

KXradio stelt geen eisen aan de muzieklijstjes van de luisteraars, zolang het maar een creatief lijstje is. De KXradio Lijstenparade is vanaf 07/02 elke donderdag om 19:00 uur te horen, uiteraard op KXradio.

Zie ook:
- Derde KXradio Samenzwering groot succes [Foto's]

Lees ook:Erik van der Hoff van start als radio-dj
Lees ook:De Allerbeste Top 100 van Nederland op 100%NL
Lees ook:Freakzender van Stenders presenteert Lijstenparade
Lees ook:100%NL komt opnieuw met ‘Allerbeste Top 100′
Lees ook:KXradio weer een stap verder in haar expansie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>