Leuk! Weer een introspelletje

Morgen zet Radio 2 haar rebelse sixties-bril op en staat de zender geheel in het teken van (de muziek uit) de jaren '60 van de vorige eeuw. Net als in de aanloop naar de Top 2000 gaat Radio 2 weer het bekende introspel spelen. Ditmaal niet online, maar op de radio waarvoor luisteraars zich kunnen opgeven. Elke dag wordt het introspel gespeeld en de prijzen die te winnen zijn staan uiteraard in het teken van de 'sixties'.

Als je een echte jaren zestig kenner bent, dan moet je zeker meedoen. Meer weten betekent ook meer winnen, want het prijzenpakket is steeds een overtreffende trap. De hele week wordt een scorebord bijgehouden en elke deelnemer wint sowieso een Sixties Top 100 cd. Maar indien een luisteraar alle vijf de intro's, dan wint diegene ook nog twee kaarten voor het 'Fab 4 Music Event' in Eindhoven.

Het 'Fab 4 Music Event' is een avond dat bestaat uit drie delen: een opera gebaseerd op het beroemde Beatles album 'Sgt. Pepper' met Ernst Daniël Smid, een optreden van de Bootleg Beatles (geautoriseerde coverband) en een grote Beatles sing-a-long meezingparty.

En de allerbeste introrader die gaat naar de bakermat van de Beatles: Liverpool! De winnaar krijgt van Radio 2 een geheel verzorgde reis naar de Beatles-stad en krijgt daar een rondleiding langs alle plekken die voor de Beatles belangrijk waren.

Ik ben gek op het raden van intro's. Het mooiste is als je al bij de eerste pianotoetsaanslag weet welk nummer het is. Ondanks mijn leeftijd (23) is de jaren zestig altijd wel één van mijn specialiteiten bij popquizen. Ik ga dus maar eens mee doen denk ik

Zie ook:
- Radio 2 zet rebelse roze Sixties-bril op

Lees ook:‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2
Lees ook:Stemmen voor de Sixties Top 100
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>