3FM brengt Rockin’Park terug naar Goffertpark Nijmegen

Rockmuziekliefhebbers opgelet! Na een afwezigheid van twee jaar brengt Radio 3FM deze zomer 'Rockin'Park' terug in het Goffertpark in Nijmegen. De laatste keer dat dit eendaagse festival gehouden werd, was volgens mijn in 2005 toen Yorin FM haar naam er nog aan verbond. Drie jaar later, op 28 juni 2008, is het weer zover en de eerste naam is al bekend: Lenny Kravitz.

Kravitz zal tijdens het festival in het Goffertpark een volledig concert geven. De overige namen van artiesten die zullen komen optreden bij het openlucht festival, worden later dit jaar bekend gemaakt. Volgens 3FM beloven grote namen te worden, vergelijkbaar met de line-up van 2005 toen Queens of the Stone Age, Keane, Interpol en REM op het podium verschenen.

'Rockin'Park' is een openlucht festival, maar er moet wel even een kaartje gekocht worden. Volgende week zaterdag (09/02) start de kaartverkoop en luisteraars van Radio 3FM kunnen ook kaarten winnen. Daarvoor kunnen ze via de website een redelijk eenvoudige vraag over Lenny Kravitz beantwoorden.

Ben benieuwd wat 3FM nog meer rondom 'Rockin'Park' gaat doen. Yorin FM zond in 2005 tijdens de week van het festival ook de 'PopRock 1000 Aller Tijden' uit. Misschien een leuk idee voor 3FM?

Meer over Radio 3FM:
> Radioactive.blog.nl/radio-3fm

Lees ook:3FM strikt Lenny Kravitz voor nieuwe tv-commercial
Lees ook:3FM geeft hele week kaarten weg voor Pinkpop
Lees ook:Jaren 80-week van Radio 2: stem voor de top 100
Lees ook:Opvolger Donna is ook een meubelbedrijf
Lees ook:Coen en Sander zoeken dé schaamnaam van 2010

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “3FM brengt Rockin’Park terug naar Goffertpark Nijmegen

 1. Valpa

  was toentertijd een tof weekje op yorin-fm.. vind het echt jammer dat er nooit een radiozender is gekomen die de overgebleven luisteraars opving. ben heel benieuwd naar de line-up

    /   Reply  / 
 2. Peter

  De kop is wat suggestief: “3FM brengt Rockin’Park terug”. Dat is gewoon Mojo hoor, en 3FM mag wat kaarten weggeven, that’s all… Al het risico ligt bij Mojo.

    /   Reply  / 
 3. el-g

  ben er toen geweest in 2005… was erg leuk! ff line up afwachten maar anders ga ik dit jaar weer!

    /   Reply  / 
 4. Jorn

  @Valpa: Dat was echt een leuke week, Yorin FM zoals het pop/rockstation gewoon moest zijn.

  @Peter: Mojo is inderdaad de organisator, dat waren ze ook in 2005. Het is alleen Yorin en in dit geval 3FM die de naam er aan verbindt. Die toevoeging was wel op zijn plaats geweest.

  @el-g: Misschien ook nog het weer even afwachten… Gaat waarschijnlijk niet lukken op zo’n termijn ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>