Radio Digitaal lanceert nieuw station: Pure Pop Radio

Talpa's Radio Digitaal werkt nog steeds aan de uitbreiding van haar aanbod online radiostations. Naast wat tijdelijke zenders inspelend op bijvoorbeeld kerst of carnaval, lanceert Radio Digitaal ook continue stations. De nieuwste aanwinst voor het online radioplatform is 'Pure Pop Radio'. Het vijftiende station van Radio Digitaal is er voor liefhebbers van echte popsongs.

Volgens Radio Digitaal is Pure Pop Radio een unieke zender in het Nederlandse radiolandschap. De muziek die gedraaid wordt is van hedendaagse singer- songwriters als Colby Caillat, Jack Johnson, Nelly Furtado, Sheryl Crow en Alanis Morissette. Verder zullen ook James Morisson, Coldplay, John Legend, Crowded House en Keane te horen zijn.

Zie ook:
- "Talpa's Radio Digitaal april 2008 winstgevend"
- Carnaval start met carnavalradio

Lees ook:Muzikaal ontbijt met Singer-Songwriter Sundays
Lees ook:Zoek Jack Johnson op in zijn thuisland
Lees ook:Het nieuwe geluid van Sky Radio
Lees ook:Carnaval start met carnavalradio
Lees ook:Radio 10 lanceert: Radio 10 Rockhits

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Radio Digitaal lanceert nieuw station: Pure Pop Radio

 1. Peter

  Sinds wanneer is Nelly Furtado een singer-songwriter?

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  @Peter: Nelly Furtado is op 2 december 1978 geboren, dus daarna neem ik aan. Je zou het misschien niet denken, maar ze schrijft echt zélf nog nummers!

    /   Reply  / 
 3. Peter

  Ja, zo lust ik er nog wel een paar. R Kelly schrijft ook zelf zijn nummers maar kun je toch niet echt een singer-songwriter noemen. Singer-songwriter is ook een bepaalde muziekstijl namelijk…

    /   Reply  / 
 4. Jorn

  Singer-songwriters worden inderdaad met een bepaalde muziekstijl geassocieerd. Kwestie van hoe je ‘singer-songwriter’ definieerd. Maar ik ben het met je eens dat Nelly Furtado niet helemaal binnen dat plaatje past, tis geen Bob Dylan of Tracy Chapman ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>