15 Jaar Andermans Veren

Het kleinkunstprogramma van de Avro 'Andersmans Veren' is zowel te zien op televisie als te horen op de radio. Vanavond (20/01) viert het radioprogramma haar 15-jarig jubileum. In een live-uitzending vanuit Schouwburg Spant! in Bussum wordt het feestje gevierd met speciale gasten, fragmenten uit de oude doos en optredens van verschillende cabaretiers.

De podiumpresentatie is in handen van Richard Groenendijk en Andermans Veren-presentator Kick van der Veer blikt met oud-gedienden als Erik van Muiswinkel en Martine Bijl terug op 15 jaar Verengeschiedenis.

Het jubileumprogramma is zondagavond van 18:00 tot 23:00 uur op Radio 2 te horen.

Lees ook:Andermans Veren zendt 95 beste kleinkunstnummers uit
Lees ook:Radiostations herdenken dit weekeinde Robert Long
Lees ook:Radio 2 brengt eerbetoon aan Hans Dorrestijn
Lees ook:Radio 2 komt opnieuw met Musical Top 50
Lees ook:Stemmen voor Musical Top 50 op Radio 2 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>