Winnende bieder koninklijk telefoontje niet te traceren

Het was een beetje een overval van Rob Stenders, maar Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander ging er sportief op in. Tijdens het begin van de Serious Request-actie van 3FM, schoof Rob Stenders de kroonprins een mobiele telefoon onder zijn neus. Het idee was dat één iemand één minuut zou mogen bellen met Wimlex, toch wel een unieke gebeurtenis voor de gewone sterveling.

Er werd uiteindelijk €5.000,- geboden voor het koninklijke gesprek. Het korte onderonsje met de prins heeft nog niet plaatsgevonden, zo meldt RTL Boulevard vrijdag. Dat ligt niet aan de prins, niet aan de telefoon en ook niet aan Radio 3FM. Het probleem is dat de winnende bieder niet meer te bereiken is…

Mochten ze die persoon alsnog weten te traceren, dan blijft zijn/haar identiteit wel geheim. De Rijksvoorlichtingsdienst wil namelijk voorkomen dat iedereen dan op die persoon duikt om te vragen wat er besproken is met de prins. Ook zal het gesprek niet live op de radio plaatsvinden.

Zie ook:
- Prins Willem 'Water' Alexander sluit dj's 3FM op
- Eindstand 3FM Serious Request 2007: 5.249.466 euro

Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Prins Willem ‘Water’ Alexander sluit dj’s 3FM op
Lees ook:Drie DJ’s 3FM en hoogste bieder vanavond in Lingo!
Lees ook:Film over Stenders wordt écht gemaakt
Lees ook:Slam!FM stuurt luisteraars met Winter Break

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>