Eerste cursus van Bart: met je auto te water

Zelfs voor de meest ervaren autorijders is het de grootste nachtmerrie: met je auto te water raken. Hoe kom je er dan zo snel mogelijk uit? Werken de elektrische ramen nog? Krijg je de gordel los? Werkt de druk van het water je niet enorm tegen? Bart Arens gaat met zijn 3FM-programma 'De Radioshow Van Bart' een luisteraar zo'n benauwde ervaring mee laten maken.

Sinds begin dit jaar heeft Bart Arens in zijn zondagmiddagprogramma een nieuw item dat de naam 'De Cursus Van Bart' heeft meegekregen. Luisteraars kunnen zelf aangeven waarin zij een keer een cursus willen krijgen. Een vrouwelijke luisteraar had als 'wens' om eens met een auto het water in te rijden. En… ze mag het doen! Uiteraard zal dat allemaal zeer professioneel gebeuren; de hele cursus staat onder toezicht van een reddingsbrigade.

'De Cursus Van Bart' wordt elke laatste zondag van de maand gehouden, en zondag 27 januari is de eerste cursusdag. De persoon die om de autocursus vroeg mag daar de 27e aan meedoen en er zelfs nóg een plekje vrij voor een andere luisteraar. Mensen met een goede reden om ook deel te nemen, maken kans op die tweede cursusplek.

'De Radioshow Van Bart' is elke zondagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur te horen op Radio 3FM. Voor degenen die geen nat pak willen halen maar toch eens willen horen hoe dat is om met een auto in het water terecht te komen, die moeten de 27e maar even luisteren.

Lees ook:Nieuwe cursus: plaat produceren
Lees ook:Cursus van Bart dit keer vanuit de sneeuw
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift
Lees ook:3FM-dj laat fan bellen met Tokio Hotel
Lees ook:Bart Arens gaat ‘Aan De Slag!’ bij Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>