Finale van de Top 2000 Verhalenwedstrijd

Van Tweede Kerstdag tot en met Oudjaarsdag hebben velen mensen aan de radio gekluisterd gezeten om niets te hoeven missen van de Radio 2 Top 2000. Om te voorkomen dat mensen op 1 januari direct in een zwart gat vielen, zond Radio 2 op Nieuwjaarsdag nog de SubTop 2000 uit. Maar daarna was het toch afgelopen met de Top 2000, of toch nog niet helemaal?

Nou er is nog één actie rondom de Top 2000 niet afgesloten: de Top 2000 Verhalenwedstrijd. Zondag 6 januari is de finale van die wedstrijd en dan wordt de uitslag bekend gemaakt.

De jury die de ingezonden verhalen van luisteraars beoordelen, bestaat uit Jacques Klöters, Marcel Verreck en Thé Lau. Naast het wedstrijdelement wordt een aantal verhalen die een goed tijdsbeeld schetsen, aangeboden aan het 'Nationaal Archief' in Den Haag om deze tijdsdocumenten te bewaren voor latere generaties.

De finale van de Top 2000 Verhalenwedstrijd vindt plaats in het AKN-gebouw in Hilversum en daar wordt tussen 14:00 en 16:00 uur live verslag van gedaan in het programma 'Goudmijn' op Radio 2.

Zie ook over de Top 2000:
- BN'ers lezen verhalen van luisteraars voor
- Top 2000 van Radio 2 maakt emoties los

Lees ook:BN’ers gaan voorlezen op Eerste Kerstdag
Lees ook:Top 2000-luisteraarsverhalen in Nationaal Archief
Lees ook:Persoonlijke inbreng is grote succesfactor Top 2000
Lees ook:Radio Noordzee Nationaal op kabel in Den Haag
Lees ook:Aantal luisteraars Radio Oranje Nationaal stijgt met ruim 50%

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>