Top 2000 in z’n geheel terug te luisteren

Alle uren van de Top 2000 (editie 2007) zijn terug te luisteren via podcast van Radio 2Wanneer je 2.000 liedjes in zes dagen wilt uitzenden op de radio, dan moet je wel dag en nacht, 24 uur per dag door gaan. Het is met de Radio 2 Top 2000 telkens weer een race tegen de klok om alles binnen die tijd te draaien. Eén van de meest gehoorde opmerkingen over die lijst is dat je niet alles kunt horen, omdat je dan 144 uur wakker moet blijven. Onmogelijk? Nee, want Radio 2 biedt alle uren nu online als stream aan.

Via deze site zijn alle uren van de Top 2000 van 2007 apart terug te luisteren. Het is geen podcast wat Radio 2 aanbiedt, maar gewoon een stream. Mooie service voor de mensen die onverhoopt tóch iets van de Top 2000 gemist hebben. Ik ga de laatste vijf uren van de lijst nog even luisteren, want daar kom je op Oudjaarsdag zelf niet aan toe tijdens het eten van oliebollen, appelflappen en het kijken van tig van eindejaarsprogramma's op televisie.

Mocht de stream in bijvoorbeeld Winamp niet werken als je op één van de links klikt, dan kun je het proberen door de url van link te openen via Windows Media Player.

Meer over de Top 2000:
- Top 2000 sluit af met de Top 2000 In Concert
- Top 2000 van Radio 2 maakt emoties los
- Top 2000 op tv in de Top 2000 à gogo

Lees ook:Radio 538 lanceert 538gemist.nl
Lees ook:Top 2000 nadert ontknoping
Lees ook:Nokia geeft radio via mobiel een flinke impuls
Lees ook:Finale Top 2000 op televisie
Lees ook:Top 2000 op tv in de Top 2000 à gogo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>