Nick & Simon op nummer 1 in de Hollandse 100 van RadioNL

Laatst kreeg ik te horen dat ik lijk op een kruising tussen Nick én Simon. Ik moet toch maar eens gaan uitzoeken wie het nu precies zijn, want populair zijn ze zeker. Eind november reikte Radio Rembrandt een originele 'Rembrandt' uit aan het duo voor hun debuutalbum. Met kerst stonden ze nog op nummer 1 in de Volendam Top 100 en hun agenda staat al tot eind 2010 volgeboekt. Nu komt daar opnieuw een topnotering bij.

In 'De Hollandse 100' van radiozender RadioNL staan Nick & Simon namelijk ook op de eerste plaats. Hun nummer 'Kijk Omhoog' werd door de luisteraars van RadioNL gekozen als beste Hollandse hit.

Nick & Simon zijn vrienden en dorpgenoten van Jan Smit en lijken bijna populairder te worden dan Smit zelf. Vorig jaar stond het nummer 'Als De Nacht Verdwijnt' van Jan Smit nog op één en nu is het Volendamse duo hun vriend voorbij gegaan.

De lijst met 100 Hollandse platen wordt zaterdag 29 december vanaf 9:00 uur 's morgens uitgezonden op RadioNL. Diverse artiesten zoals Hepie en Hepie, de 3Js en Thomas Berge zullen de lijst presenteren.

Zie ook:
- Radio Rembrandt prijst Nick & Simon
- Nick & Simon op nummer 1 in de Volendam Top 100

Lees ook:Radio Rembrandt prijst Nick & Simon
Lees ook:Kerst op 100%NL met de Volendam Top 100
Lees ook:Volendam Top 100 met Kerst op 100%NL
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:‘A Night Like This’ beste Noord-Hollandse lied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>