Volendam Top 100 met Kerst op 100%NL

The Cats, BZN, Jan Smit, Nick & Simon, allemaal zijn ze afkomstig uit een klein dorpje aan het IJsselmeer: Volendam. Er wonen maar 21.000 mensen en toch heeft het vissersdorp relatief een groot aantal muzikale inwoners waarmee al decennialang een stempel op de Nederlandse popmuziek wordt gedrukt. Dat is voor radiozender 100%NL aanleiding om de 'Volendam Top 100' uit te gaan zenden.

Eerste Kerstdag is de dag waarop deze lijst uitgezonden zal worden. Vanaf 10:00 uur 's morgens zullen 100%NL dj's Patricia van Liemt en ADHDave de honderd populairste platen uit Volendam presenteren. Het presentatieduo zal ook een aantal Volendamse artiesten aan de tand voelen over de manier waarop zij Kerst vieren

De lijst wordt samengesteld door de luisteraars van 100%NL. Via de website kunnen mensen hun persoonlijke Volendam Top 10 doorgeven. Uit alle doorgegeven Top 10's wordt dan uiteindelijk de Volendam Top 100 samengesteld.

Meer over 100%NL:
- 100%NL probeert het met een kerstsingle

Lees ook:Nick & Simon op nummer 1 in de Hollandse 100 van RadioNL
Lees ook:Kerst op 100%NL met de Volendam Top 100
Lees ook:Ruuddewild.nl vrijdag live vanuit Volendam
Lees ook:Volendam Vrijdag bij Ruuddewild.nl
Lees ook:Radio Rembrandt prijst Nick & Simon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>