Sky Radio draait de keuze van de vrouw

De kersthits, je hoort ze nu al langskomen op Sky Radio. De zender die zich in de weken voor kerst 'The Christmas station' noemt, gaat het niet alleen om de muziek. Sky Radio is ook benieuwd naar het verhaal dat de luisteraars hebben bij een plaat. Zeg maar een beetje het verhalenarchief van Radio 2 tijdens de Top 2000, maar dan met uitsluitend kerstmuziek. En alleen maar verhalen van vrouwen.

In de week van 17 tot en met 22 december draait Sky Radio namelijk 'de keuze van de Vrouw', in samenwerking met het katern 'Vrouw' van De Telegraaf. De radiozender, die overigens ook voor een deel eigendom is van De Telegraaf, is op zoek naar de herinneringen die luisteraars hebben bij hun favoriete kersthits.

Je herinneringen delen met Sky Radio en duizenden luisteraars kan via de website van Vrouw. Een bloemlezing van de verhalen van de luisteraars en lezeressen van Sky en Vrouw verschijnt in het kerstnummer van Vrouw.

Meer over Sky Radio:
- Directeur Carlo de Boer vertrekt bij Sky Radio
- Radio 2 daalt hard, Sky Radio nieuwe nummer 2
- Sky Radio is Sinterklaas en Kerstman al lang voor

Lees ook:BN’ers gaan voorlezen op Eerste Kerstdag
Lees ook:Emigratie rode draad op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Radio Digitaal vandaag gestart met Kersthits.nl
Lees ook:De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>