48.600 euro voor het inklappen van een gevarendriehoek

48.600 euro voor het geluid van Q-musicHet inklappen van een gevarendriehoek. Dat was hét geluid waar duizenden luisteraars niet op konden komen. Vanochtend is 'Het Geluid' van Q-music geraden door Richard Kraanen uit Berkel en Rodenrijs. En niet geheel onverdienstelijk, want op het moment dat Kraanen het antwoord gaf was Het Geluid 48.600 euro waard, netto! Daarmee is het ook direct de grootste prijs die bij Q-music gewonnen is met dit spelletje.

Dat het zo lang heeft geduurd voordat iemand het goede antwoord heeft gegeven, heeft er niet alleen voor gezorgd dat de prijs hoog is opgelopen. Het radiospel heeft ook heel veel aandacht gegenereert voor Q-music. Je kunt natuurlijk vraagtekens zetten bij de eventuele beïnvloeding van het spelverloop. Q-music kon natuurlijk geen mooier moment voor de winnaar vinden dan in de week dat het de Top 1000 uitzendt.

Desalniettemin blijft het een leuk spel. Q-music omschrijft het zelf al als "het spannendste radiospel" en het is zeker een gekmakend spel. Het Geluid en de uitreiking aan de winnaar zijn via de website terug te horen en te zien.

Zie ook:
- Pittige popquiz van Q-music
- Ik word gek van Het Geluid van Q-music

Lees ook:Het Geluid is geraden! 57.800 euro
Lees ook:Het geluid van Q-music
Lees ook:Het geluid komt terug
Lees ook:Wie Zijn Wij? nieuw spel op Q-music
Lees ook:Achtergrond: De productie zat er bovenop

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “48.600 euro voor het inklappen van een gevarendriehoek

  1. Pingback: Q-music haalt het ijsblok weer uit de vriezer | Radioactive

  2. Pingback: Het geluid van Q-music | Radioactive

  3. Pingback: Het Geluid van Q-music 2011 bijna 60.000 euro waard, lees de tips (audio) | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>