Martin Ros pikt het niet

Martin Ros moet weg bij Radio 1. Zijn boekenprogramma van de TROS past niet in de verjongingskuur die de nieuws- en actualiteitenzender moet ondergaan. Na 21 jaar zomaar aan de kant geschoven door je werkgever, en niet zomaar: nee de TROS stapt naar de rechter om de arbeids-overeenkomst te ontbinden. Ros pikt dat niet!

Martin Ros heeft een advocaat in de arm genomen en daagt zijn werkgever voor het gerecht voor een kort geding. Volgens de advocaat van Ros doet de TROS in de pers voorkomen alsof het ontslag van zijn cliënt in onderling overleg heeft plaatsgevonden, terwijl dat niet zo gegaan zou zijn.

De TROS wil wel graag op een mooie manier afscheid nemen van de 68-jarige boekrecensist en dus gaat de omroep kijken of ze er tóch in overleg nog uit kunnen komen. To be continued… (in court).

Zie ook:
- Nationale ramp voor uitgevers stopt als boekrecensent

Lees ook:Gewezen presentator Martin Ros maakt comeback
Lees ook:TROS koopt Martin Ros af voor 15.000 euro
Lees ook:Martin Simek schikt met oud-werkgever
Lees ook:Nationale ramp voor uitgevers stopt als boekrecensent
Lees ook:Lindo Duvall weg bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>