Kieslijst DJ’s Glazen Huis bekend

19 December is het weer zover, dan sluiten drie DJ's van Radio 3FM zich een week lang op in het Glazen Huis in het kader van 3FM Serious Request. Giel Beelen maakte eerder al bekend dat hij zich dit jaar niet verkiesbaar stelt voor opsluiting. Vandaag zijn tien namen van andere DJ's bekend gemaakt die wél op de kieslijst staan.

Zodra het stemmen op de Top 2000 is afgelopen, kan er op vrijdag 30 november gewoon verder gestemd worden, namelijk op de 3FM-jocks die het Glazen Huis ingaan. De kieslijst bestaat dit jaar uit de DJ's: Bart Arens, Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom, Klaas van Kruistum, Michiel Veenstra, Miranda van Holland, Paul Rabbering, Rob Stenders, Rudy MacKay en Sander de Heer.

Couleur 3

De presentatoren die opgesloten worden in het Glazen Huis gaan geld inzamelen voor waterprojecten van het Rode Kruis. In 2006 deed het Belgische Studio Brussel mee aan de Serious Request benefietactie. Tijdens een persconferentie in Hilversum eerder vandaag, maakte Radio 3FM bekend dat dit jaar de Zwitserse popzender Couleur 3 zich heeft aangesloten bij Serious Request.

Vorig jaar liep Claudia de Breij te voet van Studio Brussel naar het Glazen Huis op De Neude in Utrecht. Ik hoop voor de 3FM DJ's dat ze dit jaar niet eenzelfde actie doen vanuit Zwitserland.

Lees ook:Wie moet er het Glazen Huis in?
Lees ook:Glazen Huis dit jaar ook weer in België
Lees ook:Bieden op huwelijk in Glazen Huis
Lees ook:‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’
Lees ook:Rudy Mackay: “Ik wil in dat huis”

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Kieslijst DJ’s Glazen Huis bekend

 1. harry

  waarom wil Giel beelen eigenlijk het huis niet meer in?:S hij was altijd de leukste van de 3!

    /   Reply  / 
 2. FlorisD

  Hij was bang dat het na 3 jaar een gewoonte zou worden Harry. Hij heeft ook reeds in januari met de zendercoördinator besproken dat hij dit jaar niet mee zou doen.

  Overigens is ‘ie wél te zien in de dagelijkse TV-bulletins tijdens de actie, samen met Sander Lantinga en Sophie Hilbrand.

    /   Reply  / 
 3. Jasper

  Grappig trouwens dat niemand Sander L lijkt te missen. Die zat er vorig jaar ook in namelijk.

  Mijn stem gaat trouwens naar Gerard, Coen en Michiel.

    /   Reply  / 
 4. Roy

  Misschien omdat de andere zo bere slecht waren vond iedereen uiteindelijk Giel leuk. Zet er eens een aantal spannende mannen of vrouwen in dat huis die ook nog eens echte spannende radio durven maken. Wie loopt er nu warm voor een figuur als Sander de Heer of Paul Rabbering. Durf eens samen te werken met de commerciele en zet er een gast als Evers neer.

    /   Reply  / 
 5. Valpa

  Jammer dat Giel weg is, wel begrijpelijk. Gelukkig dat Sander weg is, want dat is een pruts-DJ. Ik ga zoieso voor Rob Stenders en Gerard Ekdom.. en die laatste is moeilijker: Rabbering, Veenstra of toch de Heer?

    /   Reply  / 
 6. harry

  Giel was gewoon de beste!! na 3 jaar achter elkaar is het wel logisch dat ie even niet mee doet, maar gerard ekdom doet het tog ook al een paar jaar achter elkaar?(A) Ik hoop op gerard, rob stenders en sander de heer

    /   Reply  / 
 7. Jorn

  @ harry: Giel wil ook niet meer omdat er vanaf dit jaar (terecht) een rookverbod geldt in het Glazen Huis. Zes dagen zonder eten okay, maar zes dagen zonder sigaretten, dat gaat Giel niet redden.

    /   Reply  / 
 8. Jasper

  @ Jorn: Dan is Giel toch een groter mietje dan ik dacht.

    /   Reply  / 
 9. Jorn

  Als je echt iets over hebt voor een betere wereld, zou je ook wel zes dagen zonder sigaretten kunnen, zou je denken.

  Giel zat trouwens ook met het zes dagen niet eten in zijn maag (haha). RadioFreak citeert Beelen: “Je bent echt van slag. Dat je tijdens de kerst niet normaal kan eten maakt me niet uit, maar je bent echt een maand bezig weer een beetje normaal te worden qua eten.” (http://www.radiofreak.nl/nieuwsartikel.php?id=1195055004)

  Daar zit wel wat in en na drie keer is het wel genoeg. Tijd voor de anderen om het eens mee te maken.

    /   Reply  / 
 10. Bob

  Door het ontbreken van Giel zal het toch allemaal wat minder worden. Ook qua impact. De meeste mensen kennen jokers als Gerard Ekdom en Coen Swijnenburg helemaal niet. Al heb ik het idee dat ze daar zelf anders over denken… Dat hele Glazen Huis gebeuren heeft sowieso een hoog incrowd gehalte…

    /   Reply  / 
 11. Jasper

  @ Bob: En waarom denk je dat half Nederland Giel wel kent dan? Juist omdat ‘ie in het GH gezeten heeft. En waarom denk je dat 3fm-jocks mekaar intern vrijwel vermoorden om in dat huis te komen? Ik denk dat je trouwens onderschat hoeveel mensen er naar de Arbeidsvitaminen luisteren.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>