Carnaval start met carnavalradio

Zondagochtend 11 november om 11:11 uur is het carnavalsseizoen weer van start gegaan. Het duurt nog tot de eerste week van februari 2008 voordat het feest echt losbarst, maar nu al worden de eerste vergaderingen van de Raden van Elf gehouden. De start van de voorbereidingen voor carnaval is voor Omroep Brabant aanleiding om een speciaal radiokanaal te openen. Ook Radio Digitaal opent een themakanaal.

Omroep Brabant

De regionale zender van de provincie Noord-Brabant, Omroep Brabant, zendt de komende drie maanden non-stop carnavalsmuziek uit via een apart webradiokanaal. Het carnavalskanaal is onderdeel van de jaarlijkse carnavalswebsite van Omroep Brabant die vanaf vandaag online is. Het webradiokanaal heeft de naam Dweilradio en heeft een muziekbestand van zo'n 600 carnavalskrakers. Daar zitten actuele nummers en ook carnavalshits uit een ver verleden tussen.

Radio Digitaal

De online radioportaal van Talpa, Radio Digitaal, kent meerdere themakanalen. Radio Digitaal heeft meerdere muziekzenders met diverse muziekstromingen, zo is er bijvoorbeeld onder meer een kanaal met uitsluitend jumpstyle-muziek, een kanaal met après-ski nummers en een kanaal met de hits uit de jaren '80.

Daar komt nu het nieuwe themakanaal Carnaval Radio bij. De zender met uitsluitend carnavalsmuziek is te beluisteren tot en met Aswoensdag, dat is 6 februari 2008 de dag ná carnaval.  Carnaval Radio is te horen via RadioDigitaal.nl en via het toepasselijk internetadres CarnavalRadio.fm.

Lees ook:Carnaval barst los op Omroep Brabant/Dweilradio
Lees ook:Radio Digitaal lanceert nieuw station: Pure Pop Radio
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:Carnaval 2013 vieren met MyRadio
Lees ook:‘Deze zomer drie nieuwe kanalen op Radio Digitaal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>