Jeroen Kijk in de Vegte samen met Mijke van Wijk op KX

Jeroen Kijk in de Vegte is al een aantal weken te zien als één van de tien bekendere Nederlandse 'sterren' in het tv-programma Ranking The Stars. Een veelvuldig terugkomende vraag is 'Wat doet die man nu eigenlijk?'. Jeroen staat momenteel op de planken met Not The Dr. Phil Show, maar op radiogebied lagen zijn activiteiten stil. En zijn radio-werkloosheid was Rob Stenders ook opgevallen.

Stenders vond dat maar niets en vroeg Jeroen om te komen draaien op KX Radio. Maar alleen maar wat plaatjes draaien, dat vond Kijk in de Vegte weer niets en daarom vroeg hij zijn ex-Caz! collega Mijke van Wijk om samen iets te gaan doen op KX.

Nu presenteren ze samen iedere woensdag van 13:00 tot 14:00 op KX Radio het programma So You Wanna Be A Jazz Fan. Het programma gaat zoals de titel al aangeeft over jazz, want Mijke van Wijk is daar een groot fan. Met dit programma probeert de voormalig nieuwslezeres van Yorin FM en Caz! om Jeroen enthousiast te maken over alles wat met jazz te maken heeft.

Opmerkelijk zo'n programma over jazz, maar dat kan op KX Radio. Het station hanteert namelijk het format 'er is geen format'. In het programma is overigens niet alleen maar jazz te horen, Jeroen draait ook zijn eigen favoriete nummers. Ondanks dat ik Jeroen Kijk in de Vegte altijd op zijn best in de rol van een side-kick, is So You Wanna Be A Jazz Fan erg leuk om naar te luisteren. Podcast van het programma vind je hier.

Zie ook:
- KX Radio start doorgifte via digitale kabel

Lees ook:Mijke van Wijk met nieuw middagprogramma op de radio
Lees ook:Giel Beelen naar Radio 6
Lees ook:Voor de kat zijn KX
Lees ook:Mijke’s Middag live vanuit het MC Theater
Lees ook:North Sea Jazz 2010 te volgen op Radio 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>