Radio 10 Gold doet ‘m weer: het dubbele van de Top 2000

Heb je enig idee hoeveel muziek er ooit is gemaakt? Vele honderdduizenden nummers gok ik zo. Het mooiste daarvan is niet samen te vatten in de Top 2000, want daarmee sluit je nog heel veel andere goede liedjes uit. Radio 10 Gold trekt het al wat breder met hun Top 4000; het beste uit meer dan 40 jaar Top 40. Begin december brengt 10 Gold de derde editie van deze lange lange lijst.

Net als bij andere lijstjes zijn het de luisteraars die de Top 4000 samenstellen. Via de site van Radio 10 Gold kunnen luisteraars acht favoriete platen kiezen. De uiteindelijke lijst wordt van 8 tot en met 31 december 2007 uitgezonden. De zender neemt er dus alle tijd voor om de lijst uit te zenden.

Vorig jaar zond KX Radio de Freak 10.000 uit, een lijst met de beste KX platen die ooit gemaakt zijn. KX Radio had er toen ook bijna de hele maand voor nodig om alle nummers uit te zenden. Het station van Rob Stenders zond de lijst 24 uur per dag uit, bij Radio 10 Gold hoeven de luisteraars 's nachts niet wakker te blijven voor hun favoriete nummer, want de lijst wordt overdags uitgezonden.

Lees ook:Top 4000 dreunt na bereiken #1 verder als digitaal kanaal
Lees ook:BN’ers als gastpresentatoren bij Top 4000
Lees ook:Q-music sluit jaar opnieuw af met de Q-top 1000
Lees ook:Top 4000 op 10 Gold: het beste uit 40 jaar Top 40
Lees ook:Radio 10 Gold sluit jaar opnieuw af met Top 4000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>