Meer dan 1 miljoen euro opgepot door actie Radio Veronica

Anderhalve week geleden startte Radio Veronica de tientjesactie waarbij mensen opgeroepen worden om al hun 10-eurobiljetten te registreren op checkjetientje.nl en om die biljetten vervolgens te bewaren.

Met deze ludieke actie wil Radio Veronica een tekort aan biljetten van 10 euro creëren. De actie loopt nog tot en met vrijdag 5 oktober en een grote schaarste aan biljetten is er nog niet, maar de eerste mijlpaal is wel bereikt.

Via de actiesite checkjetientje.nl zijn reeds meer dan 100.000 tientjes geregistreerd. Als de luisteraars de regels goed opvolgen, betekent dat er nu voor meer dan één miljoen euro opgepot is.

Het blijft een leuke actie en het is opvallend tussen het mediageweld dat Q-music veroorzaakte met het weggeven van een ruimtereis. Maar echt effect heeft de actie van Veronica nog niet gehad. En daar zal de komende twee dagen geen verandering meer in komen.

Meer over tientjesactie Veronica:
-
Video van verspreiding Veronica tientjes
- Tekort aan eurobiljetten door actie Veronica?

Lees ook:Tientjes-actie Veronica haalt 1,4 miljoen euro uit roulatie
Lees ook:Veronica start nieuwe klopjacht op tientjes
Lees ook:Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?
Lees ook:Ruim 700.000 euro aan tientjes vastgehouden
Lees ook:Al bijna 17.000 tientjes geregistreerd bij actie Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>