Slam!FM start DJ contest

Slam!FM start volgende week een DJ contest. En niet weer één waarbij gezocht wordt naar de nieuwe Tiesto, Ferry Corsten of Armin van Buuren. Nee, het gaat hier om de zoektocht naar een echte radio DJ. En dat word je niet, dat ben je.

Van 10 tot en met 13 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Studiebeurs 2007 plaats. Op zo'n plek kan jongerstation Slam!FM natuurlijk niet ontbreken. Slam staat er met de Studie Beurs Studio waar de bezoekers mee kunnen doen aan de Radio-DJ contest.

Naast elke dag kans op een prijs van de sponsor, zijn de grootste talenten terug te horen op Slam!FM tijdens de Slam!40, de hitlijst van het radiostation.

Leuk dat Slam!FM 'de straat op gaat' om nieuwe radiotalenten te zoeken. Op deze manier krijgt een veel grotere groep mensen een kans om zich te laten horen. Ik ben benieuwd of er wat talenten tussen zitten. Denk dat ik zelf ook maar eens langs ga volgende week.

Lees ook:SLAM!FM zoekt nieuw DJ-talent op Studie Beurs
Lees ook:Talent station V-Radio bestaat vijf jaar
Lees ook:Priscilla wint zomerhit-actie SLAM!FM
Lees ook:De laatste uitzending van Crush Radio
Lees ook:Igmar Felicia neemt Avondploeg op SLAM!FM over

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slam!FM start DJ contest

 1. Valpa

  krijg bijna zin om naar de studiebeurs te gaan.. tis dat ik al besloten heb dat ik media en entertainment management ga doen volgend jaar ;)

    /   Reply  / 
 2. alek vidakovic

  slam fm van straat vlogende week en nieuwe dj liveset ferry corsten cowdouwn in 2011 is all begonen hey is de top dj,s van radio slam
  veel succes jonge

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>