Al bijna 17.000 tientjes geregistreerd bij actie Radio Veronica

Radio Veronica is gisteren de (voor Nederland originele) tientjesactie begonnen. Afgelopen weekend hebben een paar Veronica DJ's tientjes uitgegeven. Mensen die een tientje vinden met hetzelfde serienummer kunnen daar geld mee verdienen. Het lijkt een zoveelste (leuke!) radio-actie, maar Veronica pakt het heel serieus aan. De volgende Wie Is De Mol?! en The Phone-achtige video laat zien hoe de tientjes door Nederland verspreid zijn.

Op dit moment, twee volle dagen na de start van actie, zijn er al bijna 17.000 10-eurobiljetten geregistreerd door Veronica-luisteraars. Het 80s & 90s radiostation probeert een schaarste aan 10-eurobiljetten te creëren in Nederland. De actie loopt gelukkig nog tot eind volgende week, want 17.000 geregistreerde biljetten zullen weinig invloed hebben op het aanbod aan biljetten.

Lees ook:Meer dan 1 miljoen euro opgepot door actie Radio Veronica
Lees ook:Tientjes-actie Veronica haalt 1,4 miljoen euro uit roulatie
Lees ook:Veronica start nieuwe klopjacht op tientjes
Lees ook:Tekort aan 10-eurobiljetten door actie Veronica?
Lees ook:Ruim 700.000 euro aan tientjes vastgehouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>