Win kaarten voor gehaktbrood bij Veronica

Bij Q-music kan de luisteraar een ruimtereis winnen en Radio 538 betaalt de rekeningen van haar luisteraars. In al dat actiegeweld wil Radio Veronica niet achterblijven en dus komt het met een actie die past bij het format en de muziek van de jaren 80 en 90.

Vanaf vandaag (maandag) maken de Veronica-luisteraars kans op kaarten voor het concert van Meat Loaf. Op dinsdag 20 november geeft Meat Loaf, dat letterlijk vertaald 'gehaktbrood' betekent, een optreden in Ahoy! Rotterdam.

Van 17 tot en met 21 september maken Radio Veronica-luisteraars iedere werkdag tijdens 'Erwins AvontUren' kans om daar bij te zijn. Het idee is heel simpel: zodra je een plaat hoort van Meat Loaf, dan bel je als een gek zo snel naar de studio. Als je in de uitzending gehaald wordt dan win je direct twee kaarten voor het concert.

'Erwins AvontUren' zijn elke werkdag vanaf 19.00 uur te horen op Radio Veronica. En mocht je jezelf afvragen waar Erwin Peters is, deze week worden zijn avon(d/t)uren gepresenteerd door Colin Banks en Alex Oosterveen.

Lees ook:Meat Loaf als co-host finale Veronica’s Album Top 750
Lees ook:De allereerste kaarten voor Bon Jovi
Lees ook:Luisteraars Radio Veronica naar Queen & Paul Rodgers
Lees ook:Veronica stuurt luisteraars naar Duran Duran
Lees ook:Bruce Springsteen-week op Radio Veronica

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win kaarten voor gehaktbrood bij Veronica

 1. Martijn

  Mijn god… ‘Win kaarten voor ‘gehaktbrood”… Wat een bedroevend niveau. Thomas, kom je snel terug? Alsjeblieft? :-(

    /   Reply  / 
 2. Bob

  Inderdaad, Veronica geeft concertkaarten weg… nou en?!

  Nee doe maar mij dan toch maar Erwins weblog, die vertelt tenminste wat ie vanavond op tv gaat kijken en dat ie morgen met de bus naar zijn ouders gaat…

  Misschien kun jij hier vertellen wat je vanavond gegeten hebt. Wie weet wordt het dan nog wat ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>