D’r op uit met AVRO’s Arbeidsvitaminen

Morgen is het zover, de dag waar alle hardwerkende mensen al tijden naar uitkijken: de Nationale Bedrijfsuitjesdag. Op alweer de tweede editie van dit nationale feest presenteert Gerard Ekdom een speciale Arbeidsvitaminen. De show komt vrijdag van een pretpark waar je geen alibi nodig hebt.

Het hele gebeuren vindt natuurlijk plaats in het attractiepark Walibi, maar de publieke omroep mag geen merknamen noemen, vandaar die cryptische omschrijving. In dat park ontvangt Gerard Ekdom vrijdag bedrijven die al eerder te gast waren bij Arbeidsvitaminen. Zij krijgen nu de kans om hun bedrijfsuitje samen met Ekdom te vieren.

Vorig jaar werd de Nationale Bedrijfsuitjesdag voor het eerst gehouden en toen maakte Gerard Ekdom spectaculaire radio door tijdens de uitzending in een achtbaan te stappen. Of dat morgen weer gebeurt is niet zeker, want Ekdom houd eigenlijk niet zo van achtbanen.

Als je er niet bij kunt zijn of je bent als bedrijf niet uitgenodigd, dan kun je ook gewoon naar de radio luisteren. Arbeidsvitaminen is er (al sinds 1946) tussen 09:00 en 12:00 uur op Radio 3FM.

Lees ook:Live vanaf het Stoerste Bedrijf op Nationale Bedrijfsuitjesdag
Lees ook:CD 60 Jaar Arbeidsvitaminen vrijdag in platenzaak
Lees ook:Gerard Ekdom blijft bij 3FM
Lees ook:Sander Guis neemt Arbeidsvitaminen over
Lees ook:Gerard Ekdom: ‘Arbeidsvitaminen heeft me veel gebracht’

1 Reacties // Reageer

One thought on “D’r op uit met AVRO’s Arbeidsvitaminen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>