Europese primeur voor Radio 2

Ruim 30 jaar na hun succesnummers New Kid In Town en Hotel California, komen The Eagles met een nieuwe single genaamd How Long. Radio 2 mag 'm als eerste draaien en daarmee heeft het station een Europese primeur!

Het nummer How Long staat op het nieuwe album The Long Road Out Of Eden, het eerste studioalbum van The Eagles sinds 1979. De release van het album, dat enkel en alleen nieuwe nummers bevat, staat gepland voor eind oktober. Vanaf vandaag dus alvast één nummer te horen op Radio 2. Zo hoor je nog eens wat!

Lees ook:Radio 2 Album Top 100: Eagles op nummer 1
Lees ook:Rob de Nijs Jubileumgala live op Radio 2
Lees ook:Rigby’s ‘One Song’ is 3FM Serious Request themasong
Lees ook:Album Top 100 Tweede Pinksterdag op Radio 2
Lees ook:Haal je albums maar weer uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>