Wie is er beter dan Edwin Evers?

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Edwin Evers spreekt heel wat op de radio en dat heeft zijn programma Evers Staat Op vorig jaar de Gouden RadioRing opgeleverd. Dat zwijgen ook wat op kan leveren dat laat Edwin Evers óók zien: Ondanks (of misschien dankzij) een riante vakantie van zeven weken won Evers vorig jaar ook nog de Zilveren RadioSter voor de beste radioman van 2006.

Dit jaar reikt de AVRO voor de tweede maal de Gouden RadioRing uit. De vraag is nu: wie er beter is dan Edwin Evers?

In totaal zijn er vier radioprijzen. Het Gouden Radio-Oortje is voor het beste radio-evenement, de Zilveren RadioSter is er zowel voor de beste radioman als voor de beste radiovrouw. En de Gouden RadioRing tot slot is bestemd voor het beste radioprogramma. Opnieuw is de keus aan de luisteraars om te bepalen wie er met de prijzen naar huis gaat.

Vandaag om 12:00 precies start de eerste stemronde. De verkiezing verloopt uitsluitend via internet. Stemmen op de kandidaten en programma's van de longlist kan tot en met 1 oktober 2007 via radioring.nl. Voor de prijzen beste radioman en -vrouw zijn voor beide categorieën 25 DJ's geselecteerd en voor het beste programma bestaat er keuze uit 100 shows. Genoeg keuze dus om een waardige opvolger te kiezen voor Edwin Evers!

Zie ook:
- Nominaties Gouden RadioRing 2007 bekend

Lees ook:Genomineerden AVRO Zilveren Sterren en Gouden RadioRing
Lees ook:Nominaties Gouden RadioRing bekend
Lees ook:Edwin Evers is broertjes De Boer dankbaar
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:Radioringen naar de publieken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>