Quote | Jan-Willem Brüggenwirth over John de Mol

"Ach, hij heeft niet zoveel met radio van doen en ik zit niet op advies van hem te wachten. Zolang ik zorg dat de winstcijfers goed zijn, hoor ik niemand klagen. Als De Mol de hele tent over doet aan RTL of SBS, is dat alleen maar gunstig. Dan word ik in de grote familie opgenomen."

Jan-Willem Brüggenwirth, directeur Talpa Radio, in Adformatie

Lees ook:Directeur Radio 538 te gast bij Insite
Lees ook:Jean Kiekebosch wordt directeur van Radio 10 Gold
Lees ook:Nieuwe ceo voor 538 Groep
Lees ook:‘BNR wil participeren in zakelijk tv-programma’
Lees ook:Nieuwe pand 538 feestelijk geopend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Quote | Jan-Willem Brüggenwirth over John de Mol

 1. Jasper

  Zooo, ik gok dat J-W geen zin heeft in een kerstbonus dit jaar. Weet niet hoe slecht zijn relatie is met de Mol, maar volgens mij houd je dergelijk commentaar binnenskamers. Verbaast me dat iemand van 538, waar de vuile was altijd uitstekend binnen gehouden wordt, een dergelijke opmerking maakt.

    /   Reply  / 
 2. Peter

  Zolang “ik”….

  Bah!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>