Dik Voor Mekaar Show inspiratiebron voor Evers

Edwin Evers schoof vanavond een uur lang aan bij Daphne Bunskoek en Albert Verlinde. De 'morning man' van Radio 538 was gast- hoofdredacteur en medepresentator van het showbizzprogramma en deed dat naar mijn idee niet onverdienstelijk. Leuk was het kijkje in zijn productiestudio thuis, compleet met ProTools en een mengtafel waar je u tegen zegt. Evers liet zien hoe hij gesprekken met zichzelf (als typetje) voorproduceert.

De Dik Voor Mekaar Show van André van Duin en Ferry de Groot blijkt één van de grote inspiratiebronnen van Evers, die met zijn regelmatig terugkerende imitaties van Frans Bauer, Frank en Ronald de Boer, Martin Gaus en Johan Cruijff uitgroeide tot de populairste ochtend-dj van de Nederlandse radio.

Just The Two of Us

De dj was in 2001 min of meer betrokken bij het ontstaan van Boulevard, door de gesprekken over showbizz die hij op de radio met Verlinde had. Evers is de laatste tijd vaker op tv, zo vormt hij samen met soulzangeres Berget Lewis een duo in Just The Two of Us – een televisievariant van zijn radioitem Singing With The Stars.

RTL Boulevard (herhaling), vanavond, 23.22, RTL 5

Lees ook:Albert Verlinde met primeur terug op de radio
Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard
Lees ook:Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers
Lees ook:Edwin Evers en Ruud de Wild vervangen Albert in Boulevard
Lees ook:Coen & Sander laten Albert Verlinde Winston zoenen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dik Voor Mekaar Show inspiratiebron voor Evers

 1. FM

  Snap niet wat iedereen zo goed vindt aan die Evers. Elke dag André van Duin nadoen en met zijn clubje een feestje voor zichzelf maken.. die twee om hem heen zijn de reden dat ik weinig meer luister naar ESO.

    /   Reply  / 
 2. Thomas

  Dank, Herbert. Ik heb je post even aangepast, omdat de link zó lang was dat-ie door de hele site heen ging :-) . De link staat gelinkt onder je naam. Je website heb ik even onder je post gezet.

    /   Reply  / 
 3. Edwin Piek

  Evers staat op is ook niet om naar te luisteren maar om te horen, zo kun je de momenten pakken waar wel een glimlach van op je gezicht verschijnt.

  Forza Evers, van Baarle en Romeijn ( of de spelling van de 2 laatstgenoemde correct is….)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>