Radio 10 verliest, Radio Veronica blijft op FM

Het kwam verwacht, maar toch zullen ze blij zijn in Naarden: het College van Beroep voor het bedrijfsleven heeft het hoger beroep van Arrow en Radio 10 tegen de vergunning van Sky Radio Group voor het kavel A2 (van Radio Veronica) afgewezen. Dat meldt het Juridisch Dagblad. Daarmee blijven de uitspraken van de Rotterdamse rechtbank uit oktober en november 2005 in stand. Een andere uitspraak was spectaculair geweest.

Dat had betekend dat Radio 10 alsnog in de ether had kunnen komen of een flinke schadeclaim had kunnen indienen. Ton Lathouwers (Sky Radio Group) en Erik de Zwart (Talpa Radio) bereikten na de veiling in 2003 geen overeenstemming over een voorgenomen deal om het toenmalige Radio 10FM, dat haar etherfrequentie verloor, te laten uitzenden op het door Sky bemachtigde kavel A2.

Lees ook:Uitspraak CBb: SLAM!FM behoudt radiovergunning
Lees ook:Herverdeling Arrow-frequenties van start
Lees ook:Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica
Lees ook:‘Mister Top 40 komt terug op Radio Veronica’
Lees ook:[Poll] 100% NL of RTL FM?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio 10 verliest, Radio Veronica blijft op FM

 1. Jasper

  Nou ja, gezien dat Talpa radio net de hele R10G ploeg op straat gelfikkerd heeft, kan zelfs Talpa niet zeggen dat ze iets anders verwacht hadden.

  Wat SLAM maar zo intelligent.

    /   Reply  / 
 2. ed

  Eeuwig zonde, Radio 10 had op de FM gemoeten. Als er iemand dat verdient zijn zij het wel. Komt het ooit nog goed met 10?

    /   Reply  / 
 3. Alberto

  BESTAAT RADIO 10 GOLD nog???
  Radio 10 Gold was toch het trein-stationnetje van die blaaskaak Tom Mulder. Vooral voor hem vind ik het prachtig dat 10 gold geen FM frequentie heeft gekregen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>