Concertzender Nieuwe Stijl toch op 15/4 Radio 6

Eerst wel, dan niet, maar nu dus tóch: de Concertzender Nieuwe Stijl wordt medio april Radio 6. Deze beter klinkende naam geeft de zender een herkenbare plaats in het publieke domein van Radio 1, 2, 3FM, 4, 5 en 6. De onzekerheid was ontstaan doordat de Raad van Bestuur van de NPO nog geen formeel besluit over de startdatum had genomen. De Concertzender Classic blijft bestaan en gaat later gewoon weer Concertzender heten.

Lees ook:Concertzender nieuwe stijl heet binnenkort Radio 6
Lees ook:Minister Plasterk wil Concertzender behouden
Lees ook:Arno Peters maakt vormgeving voor nieuw Radio 6
Lees ook:Nieuwe NPO-logo’s mogelijk uitgelekt
Lees ook:‘PO moet themakanalen toestaan’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>