Roland Snoeijer programma manager Radio Digitaal

Talpa Radio heeft Roland Snoeijer, voormalig programmaleider van RTL FM, aangetrokken voor Radio Digitaal. Hij krijgt de leiding over de digitale muziekkanalen van Talpa Radio. Dick van Deelen blijft music director van de zenders en program director Niels Hoogland is eindverantwoordelijk voor Radio Digitaal. Snoeijer verliet RTL vorig jaar voor een baan bij het Amsterdamse media- en designbureau Brand New Telly.

Hij ging op tijd weg bij RTL FM, want afgelopen zomer moest die zender haar etherfrequenties na drie jaar inleveren ten gunste van 100%NL. Snoeijer begon bij Club Veronica in de tijd dat die omroep nog in het publieke bestel zat. Toen het inmiddels commerciële Veronica uit de Holland Media Groep stapte, bleef hij bij Veronica FM en later Yorin FM. Bij RTL FM was hij naast programmadirecteur ook dj en daarnaast één van de stemmen van RTL 4.

Zie ook:
Stephan Koot: "Yorin FM had nog kunnen groeien"
________________________________________________________________

Lees ook:Stephan Koot: “Yorin FM had nog kunnen groeien”
Lees ook:Radio Digitaal lanceert nieuw station: Pure Pop Radio
Lees ook:Radio Digitaal lanceert compacte webradiospeler
Lees ook:“Digitaal gadget is een succes”
Lees ook:Talpa Radio ‘goes Europe’ met satellietradio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Roland Snoeijer programma manager Radio Digitaal

  1. Ollie Fuerst

    Bij RTL FM was hij naast programmadirecteur ook dj en daarnaast één van de stemmen van RTL 4

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>