Ruud Hendriks wil via rechter van 2HMedia af

Ruud Hendriks sleept investeringspartners Lex Harding, Marcel Dijkhuizen en radiozender SLAM!FM voor de rechter, meldt De Telegraaf. Het conflict zou gaan over de voorwaarden waaronder Hendriks uit hun investeringsmaatschappij 2HMedia (eigenaar van SLAM!FM) wil stappen. Harding spreekt in de krant van "een vervelende zaak", maar wil verder geen commentaar geven. Harding en Hendriks stonden vorig jaar al samen in de rechtszaal.

Toen trokken ze echter samen op tegen ID&T-oprichter Duncan Stutterheim, omdat SLAM!FM met een prijs van ruim 4 miljoen euro en een bijna-faillissement in het vooruitzicht een kat in de zak bleek. Harding en Hendriks wilden Stutterheim daarom niet nog eens 2,5 miljoen betalen voor het resterende eenderde belang in SLAM!FM. Nu staan de mediapioniers dus tegenover elkaar in de rechtbank, al is het volgens Harding nog onzeker of de voor morgen geplande zitting bij de Ondernemingskamer doorgaat.

Bron: De Telegraaf

Zie ook:
'SLAM!TV is geen reactie op lancering TMF Radio'
________________________________________________________________

Lees ook:Lex Harding en Ruud Hendriks: vriendschap voorbij?
Lees ook:‘Harding en Hendriks niet naar rechter om 2HMedia’
Lees ook:‘Tóch geen rechtszaak tussen Harding en Hendriks’
Lees ook:2H versus Stutterheim: 1-0
Lees ook:RTL neemt SLAM!FM over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>