[Audio] Fragmenten van Cable One en Radio 10

Voor wie de oud & nieuw-boodschappen gedaan heeft en de rest van deze grauwe zaterdagmiddag liever thuis blijft, is dit misschien wel aardig. Paul de Haan heeft op zijn weblog fragmenten gezet van oud-zeezender dj's, onder wie Ferry Maat, Joost den Draaijer en Herbert Visser, uit de jaren 1989 en '91. Zij pionierden toen bij de eerste commerciële radio- stations van ons land, Cable One en Radio 10. Mediapages heeft links naar méér materiaal.

Lees ook:Willem van Kooten komt met boek en radio ‘Joost FM’
Lees ook:Radio Mi Amigo met Pasen via 100%NL op FM
Lees ook:20e Verjaardag eerste commerciƫle radiozender in Nederland
Lees ook:Holland Doc Radio op 5 december over Ferry Maat
Lees ook:BBC-presentator Stuart Cable overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>