Formatverandering TMF Radio toch niet uitgesloten

Sky Radio Group sluit niet uit dat de programmering van de non-stop zender TMF Radio in de toekomst wordt aangepast. De woordvoerder van het station meldt dit desgevraagd aan Radioactive Blog na een vraag over dit krantenbericht. "Wat er in de toekomst wellicht zal veranderen aan het format zal op dat moment bekeken worden en aan de hand van de vraag van de (jongeren) markt worden bepaald", zegt de woordvoerder in aanvulling op dit verhaal.

Lees ook:Begint Sky Radio vierde Nederlandse radiozender?
Lees ook:“SLAM!TV is geen reactie op lancering TMF Radio”
Lees ook:Liever geen muziek tijdens het NOS Radio 1 Journaal [Poll]
Lees ook:Radiodirecteur Kioe Yap: RTL FM is niet verkocht
Lees ook:100%NL zet dj’s op non-actief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>