Sky Radio Group: “TMF Radio blijft non-stop”

Het vanmiddag begonnen TMF Radio blijft een non-stop zender. Dat heeft woordvoerder Jan Willem van Hofwegen gemeld aan Radioactive Blog. Foto's op het weblog van technicus Ben van Berk gaven mij de indruk dat het radiostation toch (deels) met dj's wilde gaan werken, dit is kennelijk niet zo. De TMF-vj's zijn wél te horen in de jingles van het station. Over de muzieksamenstelling en vormgeving is intussen ook wat meer bekend.

De jingletracks zijn volgens de woordvoerder geleverd door Reelworld in Seattle, in Europa vertegenwoordigd door VHU. De eindproductie voor TMF Radio is door Sky Radio Group zelf gedaan. Dave Mourillon heeft de jingles afgemixt. Hij was eerder onder meer vormgever bij Noordzee FM en is nu verantwoordelijk voor de vormgeving van Sky Radio.

Beluister één van de jingles met de stem van TMF-vj Valerio
Bron: TMF Radio website, 24 december 2006

Het non-stop station zal overigens ook geen nieuws brengen; het is dus puur een muziekzender. De muziek wordt gescheduled door Erik Kross van TMF en Uunco Cerfontaine, creative director van Sky Radio en Radio Veronica.

Update 19.10 uur | Het Brabants Dagblad schrijft vandaag in dit artikel dat TMF Radio later ook "andere programma's" (dan non-stop muziek) brengt. Volgens zendercoördinator Menno Wagenaar blijft muziek echter "het belangrijkste".

Zie ook:
Krijgt TMF Radio straks tóch gepresenteerde shows?
[ Audio ] VHU: méér dan '3FM, knallen en effecten'
[ Foto's ] Bezoek aan VHU Europe
_____________________________________________________________

Lees ook:Het nieuwe geluid van Sky Radio
Lees ook:Uunco Cerfontaine en Niels Hoogland Station Directors voor Sky Radio Group
Lees ook:Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio
Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
Lees ook:Dave Foxx nieuwe stationvoice van TMF HitRadio

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Sky Radio Group: “TMF Radio blijft non-stop”

 1. Wessel

  Uit het Brabants Dagblad: ”TMF Radio richt zich vooral op jongeren. In het begin met non-stop muziek, later komen er andere programma’s. “Maar muziek blijft het belangrijkste”, zei zenderco√∂rdinator Menno Wagenaar.”

  Dus…?

    /   Reply  / 
 2. Thomas

  Interessant, Wessel! Ik ga het stuk even lezen zometeen.

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  @Wessel, bedankt! Ik heb het toegevoegd aan het bericht. Ik hoor de naam Menno Wagenaar overigens voor het eerst… hij is zeker van TMF / MTV?

    /   Reply  / 
 4. David de Jong

  http://www.google.nl en Menno Wagenaar levert dit oude bericht van januari 2006 op:

  MTV Networks BV heeft Menno Wagenaar aangetrokken als marketing-manager voor The Box. Wagenaar, voorheen werkzaam als brand-manager bij Coca Cola Nederland, is op 2 januari bij de muziekzender begonnen.

  Aangezien The Box nu meer comedy wordt, kan ik me zo voorstellen dat Wagenaar een ietwat andere functie heeft gekregen bij MTV Networks BV.

  Trouwens het woord zenderco-ordinator is wel een typisch woord van de publieke landelijke omroep! Daar zijn omroepverenigingen waarvan de programma’s ‘co-ordinatie’ behoeven. Bij commerciele zenders valt er toch weinig te co-ordineren tussen organisaties, maar heb je toch gewoon volwaardige beslisvoegdheid en werken ze met radiodirecteuren of tegenwoordig COO, CEO’s, CFO, CCO’s, directors en wat dies meer zij…ik ken geen andere commerciele radiozender met een zenderco-ordinator, iemand anders misschien wel!?

    /   Reply  / 
 5. Joost

  Hij is nu de station manager van TMF Radio.

    /   Reply  / 
 6. al-Sahaf

  No, there will be no presented programs on TMF Radio!

  Diezelfde middag in het BD:
  “later komen er andere programma’s”

  Tja…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>