Radiostilte bij Sky Radio over toekomst RTL FM

Sky Radio Group heeft vanmiddag de impliciete bevestiging van betrokkenheid bij een nieuw radio- station op het kabelpakket van RTL FM ingetrokken. Eerder gaf de woordvoerder van Sky Radio Group tegenover Radioactive Blog aan dat de bij diverse sites uitgelekte berichten hierover "niet helemaal juist" zijn en verklaarde dat 's middags een pers- bericht "met de juiste informatie én met logo's" zou uitgaan.

Die logo's zouden van de nieuwe zender – die volgens verschillende bronnen gaat samenwerken met MTV – kunnen zijn. Het beloofde persbericht is er echter niet gekomen en RTL Nederland kon op dat moment ook geen commentaar geven. Een aantal sites heeft een bericht hierover verwijderd doordat Sky Radio het uitgelekte nieuws ontkende en ook niet met een persbericht kwam.

Redactioneel commentaar

Het is – op zijn zachtst gezegd – een bijzondere gang van zaken rondom RTL FM en de "facilitaire hulp" die Sky Radio aan de zender verleent. Ook het Commissariaat voor de Media wil nu opheldering over de constructie en RTL FM verdwijnt intussen van steeds meer kabelnetten. Dat de betrokkenen weinig kwijt willen over de plannen met de zender, helpt het nieuwe radiostation daar niet bepaald bij.

Zie ook:
'RTL FM is nog niet verkocht' (Radio.nl)
RTL FM wordt TMF Radio (Radiofreak.nl)

________________________________________________________________

Lees ook:Radiostilte bij Sky Radio over toekomst RTL FM?
Lees ook:Commissariaat: opheldering over RTL FM / Sky Radio
Lees ook:Sky Radio biedt “facilitaire hulp” aan RTL FM
Lees ook:Dus toch… RTL FM heet vanaf 27 december TMF Radio
Lees ook:Reactie op de luistercijfers: Sky Radio Group viert feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>