Radiostations herdenken dit weekeinde Robert Long

De overleden zanger, cabaretier, tekstschrijver en radiopresentator Robert Long wordt dit weekeinde uitgebreid herdacht. De RVU brengt in de nacht van zaterdag op zondag een gesprek dat Martin Simek met de markante artiest had (Radio 1, 00.00 – 01.00 uur) en Omroep MAX herhaalt zondagochtend een interview dat eerder afgenomen werd door Vincent van Engelen (Concertzender, 10.00 – 11.00 uur, herhaling van 00.00 – 01.00 uur).

Ook de AVRO staat zondag uitgebreid stil bij de dood van Robert Long, die voor die omroep van 1999 tot medio 2003 het radioprogramma Mezzo presenteerde. Radio 2 neemt zondag tussen 10.00 en 11.00 uur de uitzending van de Concertzender over, omdat Long in dat tijdvak Mezzo op Radio 2 presenteerde.

Willem Duys

Ook het cabaret- en theaterprogramma Andermans Veren van Kick van der Veer staat zondag stil bij het overlijden van Robert Long. Het AVRO-programma is zondagavond van 18.00 – 20.00 uur te beluisteren op Radio 2. Mezzo kwam in 1999 in de plaats van Muziek Mozaïek met AVRO-coryfee Willem Duys. ________________________________________________________________

Lees ook:Radio 2 brengt eerbetoon aan overleden Robert Long
Lees ook:Experiment met verkeersinformatie via T-DAB
Lees ook:Europese primeur voor Radio 2
Lees ook:Valentijnsdag op Radio 2: Love is on air
Lees ook:Concertzender Nieuwe Stijl toch op 15/4 Radio 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radiostations herdenken dit weekeinde Robert Long

  1. Maartje

    Als ik er aan denk ga ik luisteren. Ik was een fan van hem en zijn gevoelige liedjes. Een groot artiest is niet meer, veel te vroeg ben je weggegaan Robert. Maar we zullen je nooit vergeten.
    Maartje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>