Luisteraar Q-music wint 25.000 euro in ijsblokactie

Q-music) Sylvia Bakker uit Barneveld heeft vandaag de 25.000 euro van Q-music's ijsblokactie gewonnen. Het op een goudstaaf lijkende houtblok viel woensdag na 978.844 seconden (ca. 11 dagen) uit het smeltende ijsblok op het Rotterdamse Beursplein. Zij schatte de tijd het beste in van alle sms'ende deelnemers en komt de cheque morgen incasseren in Je Dag Is Goed met Jeroen van Inkel. Q-music dekte zich wel aardig in, blijkt uit de actievoorwaarden.

Lees ook:Eerste geluid binnen drie dagen geraden
Lees ook:Jeroen van Inkel krijgt uurtje extra
Lees ook:Radio 555 levert 8.634.180 euro op
Lees ook:Jeroen van Inkel wereldwijd in de bioscoop
Lees ook:Jeroen van Inkel wakker getoeterd door Toetervrouw

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Luisteraar Q-music wint 25.000 euro in ijsblokactie

 1. Jasper

  Hoezo? Die voorwaarden vallen toch wel mee? Ze definieren gewoon het spel netjes zodat je geen gezeik achteraf krijgt.

    /   Reply  / 
 2. Fer

  Tuurlijk heeft ieder spel zulke regels. Maar ik zag wel dat je geen prijs krijgt als je nog geen 18 bent en van je ouders niet mag meedoen, dus geen papier e.a. bewijzen hebt waarmee je dat kan aantonen. Die dingen staan idd in de kleine lettertjes (die volgens mij niemand leest).

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Q-ijsblok: een blok ijs gevallen, nog geen sleutels op de grond | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>