Fight © Cancer krijgt support van radiostation Caz!

Caz! ondersteunt het project Fight © cancer. Het SBS-station is één van de mediapartners van dit project van KWF Kankerbestrijding, zo blijkt uit een vandaag verspreid persbericht van de organisatie. Hoe Caz! er aandacht aan besteedt, is niet bekend. Doel van de actie is aandacht vragen voor de ziekte en geld inzamelen voor onderzoek, onder het motto 'Love life'. Meer informatie over dit goede doel staat op de website van Fight © Cancer.

Lees ook:Gigi Ravelli overhandigt Heinz-kunstwerk Ruud de Wild aan winnares
Lees ook:Ruud de Wild maakt schilderij van ketchupfles
Lees ook:Radio Now! FM steunt Dance4Life
Lees ook:Radiozenders in teken van Actie 555 voor Pakistan
Lees ook:Radio 538 verspreidt positief virus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>