Haalt Q-music de 62.500 sms’jes voor het ijsblok?

Zoveel berichten à 0,40 eurocent zijn er namelijk nodig om de klomp goud die in Rotterdam in een enorm ijsblok bevroren is, weer terug te verdienen. Gijs Staverman en Wouter van der Goes gaven het startsein voor deze PR-actie van Q-music, compleet met een eigen website mét live webcam waar het smelten van het blok kan worden gevolgd. Q weet zo weer een opvallende exposure te realiseren, net als met de recente actie rond De Gouden Kooi.

Lees ook:Opinie | Goede radioactie is meer dan prijs weggeven
Lees ook:En we wachten al meer dan 860.000 seconden
Lees ook:[Audio] Natasia wijst aanbod Jeroen van Inkel hard af
Lees ook:Q-ijsblok: een blok ijs gevallen, nog geen sleutels op de grond
Lees ook:IJsblok Q-music komt naar Tilburg: drie MINI Coopers te winnen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Haalt Q-music de 62.500 sms’jes voor het ijsblok?

 1. Marc de Hond

  Thomas, volgens mij klopt je break-even bereking niet met de SMS-jes. Ten eerste gaat die 40 eurocent per SMS niet volledig naar Q. Er gaat een grote hap naar de telecomproviders toe. Daarnaast ga ik er vanuit dat sponsor DSB gewoon die 25.000 euro sponsort. Neemt niet weg dat ze ongetwijfeld heel veel SMS-jes willen gaan scoren…

    /   Reply  / 
 2. Tralala

  Bovenstaande klopt idd. Wel jammer dat die webcam zo langzaam is.

  Hmm.. ik zal er morgen eens even langsgaan, vlak bij mn school ;)

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  @Marc, je hebt gelijk, telecombedrijven halen er nog aardig wat vanaf. In mijn zoektocht naar een originele kop boven het verhaal ben ik wat kort door de bocht geweest ;-) . Als de sponsor de goudklomp betaalt, is het overgebleven sms-geld wel goed verdiend door Q.

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Q-IJsblok in de vorm van een Porsche staat te smelten | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>