“Ruud de Wild stopt actie tegen Geen Stijl-columnist”

De aangifte tegen columnist Luuk Koelman lijkt nu toch van de baan. Eerder deze week wilde de 538-dj serieus werk maken van een zaak tegen de weblog of de auteur van een column, waarin De Wilds werk als kunstenaar op de hak wordt genomen. Ruud de Wild zou de redactie een ingezonden brief gemaild hebben. Volgens één van de comments door Geen Stijl-bezoekers is de brief geschreven door (of op de pc van) Kimberly van de Berkt van Radio 538.

Lees ook:Ruud de Wild op voet van oorlog met Geen Stijl?
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier
Lees ook:Documentaire over 538-dj Ruud de Wild
Lees ook:Ruud de Wild ontwerpt ArtBag
Lees ook:Kimberly van de Berkt stopt met middagshow

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on ““Ruud de Wild stopt actie tegen Geen Stijl-columnist”

  1. Hendrik

    Hoog tijd voor een tegengeluid. Die lui bij GS denken dat ze God zelf zijn of zo, wat een arrogantie zoals ze altijd negatief schrijven over Ruud de Wild. Ook die reacties zeggen meer over het niveau van de bezoekers die daar komen dan van de man waar het over gaat. Die heeft meer inhoud dan veel van deze heren bij elkaar, en dat zeg ik als niet-fan van Ruud de Wild, overigens van geen enkele dj in het bijzonder.

      /   Reply  / 
  2. Herbert

    Een domme actie van ruud om hier op in te gaan, van geenstijl win je het niet ook al ben je ruud de wild. Auteur is idd kimberly apart!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>