Ruzie tussen De Wild en Geen Stijl toch geen grap?

Het lijkt dan toch echt serieus en geen flauwe grap van Geen Stijl, de sommatie van Ruud de Wild om een column over hem van de site te halen. De goed bezochte weblog meldde vorige week dat opnieuw een brief van Bram Moszkowicz’ advocatenkantoor is binnengekomen waarin gedreigd wordt met een rechtszaak, mogelijk een kort geding. Het antwoord van de website is natuurlijk weer stijlloos. Wordt ongetwijfeld vervolgd. Lees meer bij Planet.

Lees ook:Ruud de Wild op voet van oorlog met Geen Stijl?
Lees ook:Bram Moszkowicz met misdaadrubriek bij Ruuddewild.nl
Lees ook:Frequentiesoap gaat nog even door
Lees ook:Is de Gouden RadioRing gestolen? (filmpje)
Lees ook:OOG en Maasland FM/D-TV in clinch met Essent

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Ruzie tussen De Wild en Geen Stijl toch geen grap?

 1. Mark

  Als het waar is, dan vind ik dit wel een hele flauwe en niet-slimme actie van dhr. De Wild. Zelf zijn mening klaarhebben over van alles en nog wat, maar o wee als iemand een scherp tegenover hem is.. dan is meneer niet blij. Ik geef die gasten van Geen Stijl groot gelijk. Bovendien is het een geweldig leuk geschreven column, duus Ruud laat zich hier wel kennen.

    /   Reply  / 
 2. Kees

  Ruud de Wild, ooit een top dj op 3FM en het gezicht van Top of The Pops. En nu… een ouwe sacherijnige kleurenkliederaar en een zeikerd eerste klas op 538. Wanneer loopt zijn contract af?

    /   Reply  / 
 3. Mark

  Hopelijk snel.. programma is ook niet leuk meer sinds hij wegging bij 3FM. Dat nieuwe team heeft gewoon niet dat wat Ruud, Jeroen KidV en Sander wel hadden samen.. het mist iets, de X-factor om het maar populair te zeggen. Slappe hap en weinig verrassend, ik luister al lang niet meer naar Ruuddewild.nl. Rob van Someren doet het veel leuker op Radio Veronica!

    /   Reply  / 
 4. P v L

  Ik begrijp wel dat Ruud daar niet blij mee is, zou ik zelf ook niet zijn als ze zo over mij schreven. Heeft hij er ooit iets van gezegd in zijn programma? Ik twijfel nog steeds of het geen grap is van GS, die zijn daar wel goed in het voor de gek houden van de media.

    /   Reply  / 
 5. Anja

  Koelman zelf is ook gesommeerd. Hij heeft al een mail gestuurd aan Moskowitz. :)
  http://www.koelman.com/geenstijl/2006/10/
  ruud_de_wild_wil_achter_de_hor.html
  (doorscrollen naar beneden)

    /   Reply  / 
 6. Kees

  Volgens Geenstijl komt er geen enkele procedure. Ruud heeft er van afgezien. Oké Ruud, aan het werk maar weer. Even je contract uitdienen bij Radio 538 en daarna alsjeblieft ophoepelen bij welk radiostation ook. Je hebt er niets meer te zoeken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>