Top Format jingles op 3FM, Veronica, City en Radio 5

Top Format heeft de afgelopen maanden diverse nieuwe jinglepakketten gemaakt. Tussen grote klanten door worden ook lokale radiostations van vormgeving voorzien, zoals het nieuwe Meer Radio in Haarlemmermeer. Voor de rest zijn met name de landelijke omroepen en radiostations een gretig afnemer van Top Format-jingles. Bezuinigingen of niet, de NPS kocht voor haar shows op 3FM maar liefst twéé jinglepakketten.

Zowel het met een uur verlengde Met Michiel als Ek-Stra Weekend kregen een compleet eigen jinglepakket. "Om dat weekendgevoel compleet te maken produceerden we de zang van de jingles ook gewoon in het weekend", zegt Top Format over dit laatste pakket. Ook Radio Veronica heeft nieuwe vormgeving, die toevallig in productie was toen wij er voor een bezoek waren. Leuk om later het eindresultaat te horen.

Gitaren

Gitaren zijn ook te horen in de nieuwe cuts voor City FM Classic Rock.
Hoe anders is dan de stijl van jingles die Top Format afleverde voor de recente relaunch van de voormalige praatzender Radio 5. Overdag is hier vooral veel muziek en service te horen voor een doelgroep van 50 jaar en ouder. De nieuwe vormgeving heeft dan ook een meer ‘classy’ uitstraling.

Bron: Top Format


Lees ook:


[ Foto's ] Top-dag bij jinglebedrijf Top Format

________________________________________________________________

Lees ook:Jinglebedrijf Top Format presenteert demo MMVII
Lees ook:Jingles van Radio 1, 3, 4 en RTL FM op cd
Lees ook:Een uur jingles en tunes op Radio 5
Lees ook:Jinglepakketten Veronica en 10 Gold op cd
Lees ook:Ontzettend dikke ochtendjingles voor Frank Dane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>