[Video] Stenders & Co naar sportschool voor videoclip

Rob Stenders, Fred Siebelink en Henkjan Smits gaan de sportschool in om een clip van OK GO na te spelen. De band staat op 1 in de KX IndeKX van Stenders’ internetradiostation en heeft een video opgenomen waarin de leden in een sportschool van de ene op de andere loopband springen en intussen dansen op de muziek. Stenders vond de clip zó leuk dat hij er spontaan een weddenschap aan wilde verbinden.

Hij beloofde dat hij samen met Siebelink en Smits hetzelfde zou doen als Here It Goes Again van OK GO door de luisteraars van KXradio naar de nummer 1-positie zou worden gestuwd. En dat gebeurde ook. Eén en ander houdt in dat Stenders & Co de komende tijd verplicht gezond moeten eten en veel sporten, want zo te zien is een goede conditie wel meegenomen voor deze actie…OK GO, Here It Goes Again (Bron: You Tube)

De voorbereiding en uitvoering van dit sportieve plan kunnen in woord en beeld gevolgd worden via de website van het online radiostation.

Bron: KXradio
________________________________________________________________

Lees ook:Sander Hoogendoorn wint KX Factor
Lees ook:Wie wordt de opvolger van Fred Siebelink?
Lees ook:Stenders en Siebelink hebben GEM in de studio
Lees ook:KXradio live vanaf platenbeurs
Lees ook:Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound

1 Reacties // Reageer

One thought on “[Video] Stenders & Co naar sportschool voor videoclip

  1. Stijlloos

    Vriend Stenders mag wel ff wat kilootjes kwijtraken, wil ie dit langer dan 1 min. volhouden.. z’n hoofd is bijna even groot als dat van plofkop Jensen, ha ha ha.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>