Ruud de Wild op voet van oorlog met Geen Stijl?

Het zou weer eens een hoax kunnen zijn, maar volgens Geen Stijl is deze fax van advocatenkantoor Moszkowicz wel dégelijk echt. Ook het kantoor zelf heeft de geformuleerde eis bevestigd aan Planet.nl. Radio 538-dj Ruud de Wild zou eisen dat Geen Stijl een column van Luuk Koelman rectificeert. Die zou ten onrechte de indruk wekken dat hij De Wild heeft geïnterviewd op diens expositie in Amsterdam en de radiopresentator bovendien beschadigen.

De dj en kunstenaar wordt in de column neergezet als een overschatte amateur die alleen vanwege zijn bekende naam kan exposeren. Luuk Koelman zélf vindt de actie van De Wild overdreven en suggereert zelfs dat het doel alleen publiciteit voor de expositie is. Geen Stijl heeft de column niet van de site gehaald, een andere sommatie die in de ‘fax’ staat. Sterker nog, het weblog doet er nog een schepje bovenop

Bron: Planet
________________________________________________________________

Lees ook:“Ruud de Wild stopt actie tegen Geen Stijl-columnist”
Lees ook:Quote van de Week – 45 | 2006
Lees ook:Ruzie tussen De Wild en Geen Stijl toch geen grap?
Lees ook:‘Ik ben weer Ruud van de radio die er zin in heeft’
Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ruud de Wild op voet van oorlog met Geen Stijl?

 1. Erik

  Is dit echt het briefpapier van M, M, M & M? En dan die schrijfwijze en handtekening van een twaalfjarig meisje.. nee, dit móet idd weer een hoax van GS zijn!

    /   Reply  / 
 2. Wessel (niet vD)

  Die Moszkowicz maakt nog d- en t-fouten ook, áls-ie het is.. heb er Ruud vanmiddag ook nix over horen zeggen op 538, dus een grap? Kans is groot.

    /   Reply  / 
 3. PL

  Stijlloze actie..

    /   Reply  / 
 4. Kees

  Ruud heeft er wel wat over gezegd op RTL Boulevard. Het lijkt steeds minder op een hoax maar misschien is het wel een “guerilla marketing actie” om de expositie van Ruud goed onder de aandacht te krijgen. Nou, dan is dat ontzettend goed gelukt.

    /   Reply  / 
 5. Stijlloos

  Kijk voor de grap ook eens bij de reacties op GS.. zie je hoe populair RdW is..

    /   Reply  / 
 6. Simone

  Vind het juist goed dat Ruud dit niet over zijn kant laat gaan, die gasten bij Geen Stijl zijn soms leuk, maar vaak nogal leip. Ze denken alles te kunnen maken omdat ze zo’n populair weblog hebben. Nou, ik zie anders maar weinig reclame op hun geweldige site.. gefrustreerde mensen die het leuk vinden om anderen te beledigen vanachter hun pc, makkelijk hoor..

    /   Reply  / 
 7. Jasper

  Zou het erg vreemd vinden als Ruud ineens geen gevoel voor humor meer zou hebben. Denk aan ‘Wie bent u?’ en zo.

  Daarnaast heeft Ruud zelf een programma gepresenteerd over de randen van de vrijheid van meningsuiting en weet hij daarvan dat GS niet aan te klagen valt. Geen enkele rechter zal erkennen dat GeenStijl een serieus medium is waar louter journalistiek verantwoorde artikelen opstaan.

  Mocht dat wel gebeuren, dan denk ik dat GeenStijl graag de boete betaalt, en met die uitspraak in de hand achter de ‘oude media’ aangaat wegens smaad en laster….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>