TV-Tip: DWDD deels over de Dik voor Mekaar Show

Misschien leuk voor de fans: André van Duin en Ferry de Groot zitten straks in De Wereld Draait Door. De twee gaan een nieuwe aflevering maken van de Dik voor Mekaar Show, een samenwerking die in de jaren ’70 al begon bij de zeezender Radio Noordzee en later succesvol werd voortgezet bij de TROS. Op deze website vind je van alles over dit populaire radioprogramma waar generaties naar luisterden. DWDD, 19.30 uur, Nederland 3.

Lees ook:Op de boot naar het REM-eiland
Lees ook:Mede-oprichter Radio Veronica Bull Verweij overleden
Lees ook:Holland Doc Radio op 5 december over Ferry Maat
Lees ook:Ferry Maat stopt bij Radio Veronica
Lees ook:Radio Noordzee Nationaal op kabel in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>