Jinglefreak betaalt flink voor 538-pakket Talpa Music

Talpa Music biedt het complete nieuwe jinglepakket van Radio 538 aan als download. In totaal zijn het 120 cuts. Van station ID’s, inclusief shotguns en transitions, tot Top of the Hours (uuropeners) voor alle dj’s. Maar ook zomer- en kerstvormgeving en musicbeds voor nieuws, weer, verkeer, prijsvragen en backsells (afkondigingen) ontbreken niet, net als de nieuwe jingles voor Ruuddewild.nl. Het mag trouwens wel wat kosten…

De prijs is namelijk € 98,77 per jingle, dus voor het complete pakket ben je een kleine twaalfduizend euro kwijt! Dan kun je beter een gratis demo bij Reelworld bestellen. Voor zover bekend is het trouwens de eerste keer dat een Nederlandse radiozender zijn complete (nieuwe) vormgeving te koop aanbiedt. Niet kopen, maar alleen luisteren? Van elke jingle kunnen de eerste seconden worden gescreend bij Talpa Downloads (kies voor Radio CD 1 en 2).

Lees ook:
[ Audio ] Radio 538 introduceert nieuw jinglepakket
Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
________________________________________________________________

Lees ook:Radioactive in week 28 | 2006
Lees ook:Wessel van Diepen blijft stationvoice van Radio 538
Lees ook:V-Radio in een compleet nieuw jasje
Lees ook:Wessel van Diepen eenmalig weer op Radio 538
Lees ook:Wessel van Diepen terug bij Radio 538

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jinglefreak betaalt flink voor 538-pakket Talpa Music

 1. Valpa

  Dit is al een tijdje zo, ik dacht dat het een foutje was van Talpa… maar wat moet je voor 1200 euri met een pakket jingles, die je zelf toch niet in je eigen programma kunt (en mag) stoppen?

    /   Reply  / 
 2. Jasper

  Begrijp het doel ook niet helemaal.

    /   Reply  / 
 3. Thomas

  @Valpa, het is maar liefst 12.000 euri en nee, ik zie er het nut ook niet van in. Als je ze toch niet mag uitzenden, kun je ze net zo goed van de radio opnemen. Of wachten tot het Genootschap voor Radiojingles en tunes ze ooit op cd zet.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>