Ruud de Wild kliedert songteksten U2 op Trabant

Ruud de Wild vertelt vanavond in de talkshow Pauw & Witteman over het beschilderen van een Trabant voor zijn favoriete band U2. Hij heeft er songteksten op gezet van het – in 1991 in Berlijn opgenomen – album Achtung Baby. Hiernaast zie je een deel van de hoes, waarop zo’n Oost-Duits karretje staat. De schilderende dj deed dit vanwege het verschijnen van een nieuwe dvd van de Ierse band. Pauw & Witteman, vanavond, 23.00 uur, Nederland 1.

Lees ook:Coen & Sander doen wijnincident Peter R. na op de radio
Lees ook:Sjors Fröhlich doet verhaal in ‘Pauw & Witteman’
Lees ook:RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm
Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>