[Audio] Radio 538 introduceert nieuw jinglepakket

Evers Staat Op had vanochtend de primeur van het nieuwe Radio 538-jinglepakket. Hierin zitten zowel fillers voor nieuws, weer en verkeer als gezongen stationcalls. Wat niet veranderd is, zijn de stemmen van de voice-inserts.

Beluister een aircheck-compilatie met een groot aantal nieuwe jingles (2.56)
(Opent in nieuw venster, bufferen duurt even)

Wessel van Diepen en Sandra Dorland blijven de vaste mannen- en vrouwenstem van Radio 538. De jingles zijn custom-made geproduceerd door het Amerikaanse Reelworld, dat onlangs een samenwerking aankondigde met VHU Europe van Diederick Huizinga.

Lees ook:
Jinglefreak betaalt flink voor 538-pakket Talpa Music
[ Audio ] VHU: méér dan ’3FM, knallen en effecten’
[ Foto's ] Bezoek aan VHU Europe (openen van pagina duurt even)
________________________________________________________________

Lees ook:“Amerikaanse jingle power met een Vlaams tintje”
Lees ook:Nieuw jinglepakket van 3FM krijgt verrassend geluid
Lees ook:Mediapartnerschap tussen V-Academy en VHU Europe
Lees ook:Radio 538 heeft een nieuw jinglepakket
Lees ook:[Audio] VHU: méér dan ’3FM, knallen en effecten’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “[Audio] Radio 538 introduceert nieuw jinglepakket

 1. Sander

  Het is even wennen, maar wel leuk!

    /   Reply  / 
 2. Pieter

  Super jingles! Beste wat 538 in jaren heeft gehad. Wat ik stiekem ook nog steeds mooi vind, is het aller-eerste jinglepakket bij de start in 1992. Heel erg ‘eighties’ allemaal, maar wel mooi: ‘Op volle kracht, Radio 538!’

    /   Reply  / 
 3. Jasper

  Valt het iemand op dat 538 zich met dit pakket weer minder profileert als dance en hitradiostation, maar gewoon als middle-of-the-road station? Het zijn verdorie jingles die niet zouden misstaan op radio 2!

  Voor rest klikt het erg strak hoor, zoals het hoort bij de marktleider. Ik vind alleen dat onverstaanbare, losse ‘radio o o o’ voor de naamjingle in de uuropener wat raar.

    /   Reply  / 
 4. Radioactive Blog

  Op zich zijn ze wel lekker snel, maar R2 heeft idd ook snelle jingles in een vergelijkbare stijl in het pakket zitten. Slim van 538 om zich te richten op een breed publiek dat van ‘radio met een jong gevoel’ houdt. Alleen worden hun luisteraars langzaam ouder – en daar kan Slam!FM dan weer mooi op inspelen door het jonge segment van de 538-doelgroep aan zich te binden.

    /   Reply  / 
 5. Johan

  De vorige jingles klonken toch nog ff wat beter, dit nieuwe klinkt wat blikkerig, daarbij komt dat sommige nog eeen beetje op elkaar lijken, zoals die reclame tune. ik vond dus die vorige evetjes wat beter.

    /   Reply  / 
 6. Raymond

  iemand een iedee waar ik alle jingels van 538 kan downlauden
  van midden in de nacht rick ??
  kan egt nergens meer vinden waar ik alle jingels in 1 keer kan downlauden

  mail ff naar me [email protected]

  alvast erg bedankt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>